© 2018 by Thijs Oude Steenhof.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

Ervaringen van onze gasten

Selina en Rob / 24-11-2017 (website Van Maanen Vakantiehuizen)

Voor de eerste keer op het park, een geweldige ontvangst! Bij binnenkomst hingen er slingers voor Mella(onze hond) en mijzelf vanwege onze verjaardag, zo lief!! Later in de middag kregen we de TV niet aan de praat, geen probleem Jan kwam meteen met ook nog eens een heerlijke zak snoep voor Mella en een groot speelgoedbeest. We hebben heerlijk gewandeld in de omstreek, wat een rust!  Voor onze angstige hond is de afgesloten omheining helemaal super. Volop genoten, een heerlijk ruim challet met alle voorzieningen en heel schoon! Voor herhaling vatbaar als het aan ons ligt!

Patricia Gootjes / 24-09-2017 (Facebook Van Maanen Vakantiehuizen)

Super vakantie gehad bij Van Maanen in chalet de Tjiftjaf met mijn gezin, de honden en mijn ouders die voor een groot deel afhankelijk zijn van hun scootmobiels. Volgend jaar weer! Prachtige omgeving, voor ieder wat wils, kortom een echte aanrader!

Bart van de Wakker / 24-06-2017 (Facebook Van Maanen Vakantiehuizen)

Hoi Aline en Jan
Wij hebben het goed gehad in de Tjif-Tjaf het is beter geweest voor ons dan 2 jaar geleden.

Reactie Van Maanen Vakantiehuizen

We zijn erg blij dat jullie weer opnieuw bij ons geweest zijn en hierdoor jullie ellendige vorige ervaring met ziekte een beetje naar de achtergrond gegaan is. Zien we jullie en de hond nog een keertje bij ons? Groetjes Jan & Eline

Klauw Stef / 09-06-2017 (Facebook Van Maanen Vakantiehuizen)

Heerlijk midweek gehad in chalet tjiftjaf met de honden. Modern ingericht van alle gemakken voorzien met als extra de infrarood sauna. Lekker dicht bij Emmen. Alles in de buurt.

Ruud, Carmen en Loet / 02-04-2017 (website Van Maanen Vakantiehuizen)

Hoe leuk is dat, een weekendje weg winnen middels een deel en likeactie via facebook. Altijd afwachten waar je dan terecht kom en of de prijs überhaupt uitgegeven word... gelukkig kunnen we mededelen dat chalet Tjiftjaf een super mooi en net chalet is. Prachtig ingericht en schoon, dit hebben wij als erg prettig ervaren.  De omgeving is erg mooi, er is van alles te doen en te beleven. Kortom een echte aanrader! Super leuk weekend gehad, we hadden ons ook zeker langer kunnen vermaken!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now